Kokoukset ja majoitus

Asuuli tarjoaa kokouspaikaksi suuren salin, kahvion ja kabinetin lisäksi erillisen kokoushuoneen induktiosilmukalla. Meiltä löydät myös kodikkaat majoitustilat. 

Majoitus Asuulissa – ENNAKKOVARAUKSELLA

Asuuli tarjoaa edullista majoitustilaa kesäasuttavissa mökeissä sekä päärakennuksessa. Sillansuun huoneissa majoitut ympäri vuoden. Majoituspalvelu toimii ainoastaan varaamalla huoneet tai mökit ENNAKKOON.

Lomamökit ovat viiden hengen sähkölämmitteisiä mökkejä, joissa on keitto- ja ruokailuvälineet, jääkaappi ja kahvinkeitin. Saniteettitilat ovat eri rakennuksessa. Lisämaksusta saatavilla ovat liinavaatteet sekä pyyhkeet.

Päärakennuksesta löytyy yksi kahden hengen huone, jossa on keittomahdollisuus. Sillansuussa on kaksi kahden hengen ja kaksi 1 hengen huonetta, joissa on yhteiset peseytymis-, oleskelu- ja keittiötilat. Huoneet ovat ympärivuotisessa käytössä. 

Tiedustelut majoituksesta ja ennakkovaraukset: 

minna@lounaspaja.fi
0400 183 894

Kokoukset Asuulissa

Asuulissa on kaksi luentosalia, joista toisesta löytyy AV-välineistön lisäksi mm. pienoiskeittiö ja takka. Kokouskäytön ohella ne soveltuvat myös hyvin esimerkiksi leirien iltatilaisuuksiin.

Suuren salin, kahvion ja kabinetin lisäksi Asuulissa on kokouskäyttöön erillinen, hyvin varustettu 30 hengen kokoushuone. Kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin voi liittää saunomisen viereisessä saunassa sekä kylmävesiuinnin hallissa.

Tarjottaviin kokousvarusteisiin kuuluu piirtoheitin, valkokangas, fläppitaulu, TV, videot, internetyhteys, dataprojektori, induktiosilmukka sekä digibox.

Kysy lisää »